Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Γιατί οι ηλιακοί λαμπτήρες επιλέγουν να χρησιμοποιούν μπαταρίες 32650 ή 32700;

Γιατί οι ηλιακοί λαμπτήρες επιλέγουν να χρησιμοποιούν μπαταρίες 32650 ή 32700;

May 18, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί οι ηλιακοί λαμπτήρες επιλέγουν να χρησιμοποιούν μπαταρίες 32650 ή 32700;

Τα 32650 και 32700 είναι και τα δύο μεγέθη μπαταρίας ιόντων λιθίου γνωστά για τις μεγαλύτερες φυσικές τους διαστάσεις και την υψηλότερη χωρητικότητα.Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους αυτές οι μπαταρίες προτιμώνται για φωτιστικά με ηλιακή ενέργεια:

  1. Υψηλή χωρητικότητα: Σε σύγκριση με άλλα μεγέθη κυψελών ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως οι μπαταρίες 18650, 32650 και 32700 προσφέρουν υψηλότερη χωρητικότητα.Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποθηκεύσουν περισσότερη ενέργεια, επιτρέποντας στα φώτα που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια να παρέχουν φωτισμό για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη δύση του ηλίου.Αυτές οι μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για εφαρμογές που απαιτούν μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

  2. Υψηλός ρυθμός εκφόρτισης: Οι μπαταρίες 32650 και 32700 έχουν συνήθως υψηλότερους ρυθμούς εκφόρτισης, που σημαίνει ότι μπορούν να προσφέρουν υψηλότερη απόδοση ρεύματος.Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τα φώτα που λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια, καθώς πρέπει να παράγουν επαρκή φωτεινότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.Οι μπαταρίες με υψηλούς ρυθμούς εκφόρτισης διασφαλίζουν ότι τα φώτα μπορούν να λειτουργήσουν σωστά.

  3. Μεγάλη διάρκεια ζωής: Οι μπαταρίες 32650 και 32700 έχουν σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για να παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μετρήσεις κύκλων.Έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν σε χρόνια κύκλων φόρτισης-εκφόρτισης διατηρώντας παράλληλα υψηλή απόδοση.Για εφαρμογές όπως τα φώτα με ηλιακή ενέργεια, αυτές οι μπαταρίες μπορούν να αντέξουν παρατεταμένη χρήση και να διατηρήσουν την απόδοσή τους με την πάροδο του χρόνου.

  4. Ενισχυμένη ασφάλεια: Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους τους, οι μπαταρίες 32650 και 32700 προσφέρουν γενικά καλύτερη απαγωγή θερμότητας, γεγονός που συμβάλλει στη βελτιωμένη ασφάλεια.Αυτό βοηθά στον μετριασμό του κινδύνου υπερθέρμανσης της μπαταρίας, καθιστώντας τις πιο ασφαλείς για εξωτερικούς χώρους όπου χρησιμοποιούνται συχνά φωτιστικά με ηλιακή ενέργεια.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιλογή μεγεθών μπαταριών για φωτιστικά με ηλιακή ενέργεια εξαρτάται επίσης από συγκεκριμένες απαιτήσεις σχεδιασμού και σενάρια εφαρμογής.Άλλοι παράγοντες όπως το κόστος, οι απαιτήσεις χρέωσης και ο διαθέσιμος χώρος πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη.

Συνοπτικά, η υψηλή χωρητικότητα, ο υψηλός ρυθμός εκφόρτισης, η μεγάλη διάρκεια ζωής και η βελτιωμένη ασφάλεια καθιστούν τις μπαταρίες 32650 και 32700 κοινές επιλογές για φωτιστικά με ηλιακή ενέργεια.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好