Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα / Ιονική LiFePO4 μπαταρία λίθιου /
Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας
Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας
  • Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας

Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας

Ονομασία προϊόντος: LiFePO4 υλικό ανόδων
Χημικός: LiFePO4
μας ελάτε σε επαφή με
Προδιαγραφές
Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Περιγραφή προϊόντων
Προδιαγραφές
Ονομασία προϊόντος: LiFePO4 υλικό ανόδων
Χημικός: LiFePO4
Υψηλό φως:

Κάθοδος μπαταρίας LiFePO4 Σκόνη

,

Πρώτες Ύλες φωσφορικών σκόνης LiFePO4

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 χιλιόγραμμα
Τιμή: negotiated price
Συσκευασία λεπτομέρειες: lifepo4 συσκευασία χαρτοκιβωτίων κυττάρων
Χρόνος παράδοσης: 5-14 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 την εβδομάδα
Περιγραφή προϊόντων

LiFePO4 Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας

Στη διαδικασία κατασκευής κυττάρων, προσπαθούμε για την τελειότητα και συνεχίζουμε να βελτιστοποιούμε τις διαδικασίες παραγωγής για να διασφαλίσουμε την απόδοση των κυττάρων και τη συνοχή των παρτίδων.Συνεπής στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το ελάττωμα μηδενικής ανοχής.

Όλες οι σειρές μπαταριών ισχύος με φωσφορικό σίδηρο λιθίου έχουν εγκριθεί με πιστοποιήσεις UL, CB, UN38.3 και άλλες πιστοποιήσεις.Το κύτταρο είναι ασφαλές, αξιόπιστο και σταθερό.Εάν έχετε την ευκαιρία να έρθετε στην Κίνα, σας καλωσορίζουμε να επισκεφτείτε το εργοστάσιό μας και να σας πάμε να απολαύσετε κινέζικα. Ανυπομονούμε για τη συνεργασία μας και την άφιξή σας

Παράμετροι προϊόντος

Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας 0
Τύπος αντικειμένου
Προσδιορισμός
Τυπική αξία
Μέθοδος ανίχνευσης
 
 
 
 
 
 
 
Φυσική
Δείκτης
 
 
Κοκκομετρική Κατανομή
D10
≥0,4μm
0,42μm
 
GB/T 19077.1
Αναλυτής μεγέθους σωματιδίων λέιζερ Malvern
D50
1,3±0,5μm
1,18μm
D90
≤10,0μm
4,26μm
Συγκεκριμένη επιφάνεια
12±3 m2/g
12,26 m2/g
GB/T 13390
αναλυτής ειδικής επιφάνειας
Πατήστε Πυκνότητα
0,8±0,2 g/cm3
0,85 g/cm3
GB/T 5162
Μετρητής πυκνότητας κραδασμών
Υγρασία
≤1000 ppm
520 ppm
Υγρατόμετρο Karl Fischer
Ηλεκτρική αντίσταση
≤30 Ω·cm
11 Ω·cm
Ελεγκτής αντίστασης σκόνης ημιαγωγών
Αγώγιμο
≥3,3*104μs .cm
9,0*104μs .cm
Αγωγιμότητα =1/ Ειδικότητα
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χημική ουσία
Δείκτης
Li
4,3±0,3%
4,28%
ICP
Fe
33,0-35,0%
34,12%
Μέθοδος διχρωμικού καλίου
Π
19,0-21,0%
19,78%
Μέθοδος καθίζησης κινομολυλιμονόνης
ντο
1,3±0,3%
1,34%
Αναλυτής θείου άνθρακα
μικρό
≤0,02%
0,0062%
pH
9±1
9.28
pH
Μαγνητική ουσία
≤1 σελ./λεπτό
0,58 σελ./λεπτό
ICP προσρόφησης Magneton
 
 
 
 
 
Μικροστοιχείο
Να
≤250 ppm
206 ppm
 
 
 
 
 
ICP
Mn
≤250 ppm
182 ppm
Mg
≤100 ppm
94 ppm
Cu
≤10 ppm
1 ppm
Cr
≤100 ppm
66 ppm
Zn
≤50 ppm
12 ppm
Ni
≤50 ppm
4 ppm

Χαρακτηριστικά

Υψηλή ενεργειακή πυκνότητα:
Το υλικό καθόδου LiFePO4 μας επιτρέπει την ανάπτυξη μπαταριών ιόντων λιθίου με υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, επιτρέποντας ισχύ μεγαλύτερης διάρκειας και βελτιωμένη απόδοση.
 
Μεγάλη διάρκεια ζωής
Το υλικό καθόδου LiFePO4 παρουσιάζει εξαιρετική διάρκεια ζωής, παρέχοντας εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Αυτό το χαρακτηριστικό εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση σε πολλαπλούς κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης, καθιστώντας το ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν μακροζωία.

Ενισχυμένη Ασφάλεια
Η ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας και το υλικό καθόδου LiFePO4 υπερέχει σε αυτήν την πτυχή.Παρουσιάζει ανώτερη θερμική σταθερότητα και χαμηλό κίνδυνο θερμικής διαρροής, διασφαλίζοντας την ασφαλή λειτουργία της μπαταρίας ακόμη και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Δυνατότητα γρήγορης φόρτισης
Το υλικό καθόδου LiFePO4 μας επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση, μειώνοντας τον χρόνο διακοπής που απαιτείται για την επαναφόρτιση της μπαταρίας.Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό σε εφαρμογές όπου η γρήγορη ανάκαμψη και η υψηλή απόδοση ισχύος είναι κρίσιμες.

Ευρύ εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας
Το υλικό καθόδου LiFePO4 διατηρεί σταθερή απόδοση σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών, καθιστώντας το κατάλληλο για περιβάλλοντα υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.

Σύνθεση φιλική προς το περιβάλλον
Το υλικό καθόδου LiFePO4 μας είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει επικίνδυνες ουσίες όπως κοβάλτιο ή νικέλιο.Αυτή η σύνθεση εξασφαλίζει μια βιώσιμη και ηθική επιλογή για την τεχνολογία μπαταριών.
 
Τυπική τιμή
Τυπική αξία
Μέθοδοι δοκιμής
Ικανότητα πρώτης φόρτισης
160±3mAh/g
161,1 mAh/g
 
2,0-3,75V
0,2C/0,2C
 
2032 κουμπί μισή μπαταρία
Ικανότητα πρώτης εκφόρτισης
156±3mAh/g
155,2 mAh/g
Πρώτη κουλομβική απόδοση
≥94%
96,3%

Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας 1Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας 2Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας 3Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας 4Πρώτες ύλες φωσφορικού σιδήρου λιθίου CE LiFePO4 σε σκόνη για κάθοδο μπαταρίας 5

Ε: Τι είναι το υλικό καθόδου φωσφορικού σιδήρου λιθίου (LiFePO4);

Α: Ο φωσφορικός σίδηρος λιθίου (LiFePO4) είναι ένας τύπος υλικού καθόδου που χρησιμοποιείται σε μπαταρίες ιόντων λιθίου, γνωστός για την υψηλή ενεργειακή του πυκνότητα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής του και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Ε: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του υλικού καθόδου LiFePO4;

Α: Το υλικό καθόδου LiFePO4 προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως υψηλή θερμική σταθερότητα, χαμηλό κίνδυνο θερμικής διαφυγής, μεγάλη διάρκεια ζωής (πάνω από 2000 κύκλους), εξαιρετική απόδοση σε υψηλή θερμοκρασία και χωρίς αποτέλεσμα μνήμης.

Ε: Είναι ασφαλή τα υλικά καθόδου LiFePO4;

Α: Ναι, τα υλικά καθόδου LiFePO4 θεωρούνται ασφαλή λόγω της υψηλής θερμικής σταθερότητάς τους και του χαμηλού κινδύνου θερμικής διαφυγής.Είναι λιγότερο επιρρεπείς σε υπερθέρμανση ή να πιάσουν φωτιά σε σύγκριση με άλλες χημικές μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Ε: Ποια είναι η ενεργειακή πυκνότητα του υλικού καθόδου LiFePO4;

Α: Τα υλικά καθόδου LiFePO4 έχουν χαμηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με ορισμένες άλλες χημικές ουσίες ιόντων λιθίου.Ωστόσο, το αντισταθμίζουν με καλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ε: Πόσο διαρκούν τα υλικά καθόδου LiFePO4;

Α: Τα υλικά καθόδου LiFePO4 έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κύκλου σε σύγκριση με άλλες μπαταρίες ιόντων λιθίου.Μπορούν συνήθως να διαρκέσουν για αρκετά χρόνια, με τους κατασκευαστές να παρέχουν συχνά εγγυήσεις για 5 έως 10 χρόνια ή περισσότερο, ανάλογα με τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Ε: Μπορούν τα υλικά καθόδου LiFePO4 να χρησιμοποιηθούν σε ηλεκτρικά οχήματα (EVs);

Α: Ναι, τα υλικά καθόδου LiFePO4 χρησιμοποιούνται συνήθως σε ηλεκτρικά οχήματα λόγω της ασφάλειας, της μεγάλης διάρκειας ζωής τους και της καλής απόδοσης σε υψηλή θερμοκρασία.Ωστόσο, μπορεί να έχουν ελαφρώς χαμηλότερη ενεργειακή πυκνότητα σε σύγκριση με άλλες χημικές ουσίες ιόντων λιθίου που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρικά οχήματα υψηλής απόδοσης.Ε: Απαιτούν τα υλικά καθόδου LiFePO4 ειδικό εξοπλισμό φόρτισης;

Α: Τα υλικά καθόδου LiFePO4 μπορούν να φορτιστούν χρησιμοποιώντας τυπικούς φορτιστές μπαταριών ιόντων λιθίου.Ωστόσο, συνιστάται η χρήση φορτιστών ειδικά σχεδιασμένων για μπαταρίες LiFePO4 για βελτιστοποίηση της απόδοσης και της διάρκειας ζωής τους.

Ε: Είναι τα υλικά καθόδου LiFePO4 φιλικά προς το περιβάλλον;

Α: Τα υλικά καθόδου LiFePO4 θεωρούνται πιο φιλικά προς το περιβάλλον σε σύγκριση με ορισμένες άλλες χημικές ουσίες ιόντων λιθίου.Δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά όπως το κοβάλτιο ή το νικέλιο, τα οποία μπορεί να έχουν περιβαλλοντικούς και ηθικούς προβληματισμούς που σχετίζονται με την εξαγωγή τους.

Ε: Μπορούν τα υλικά καθόδου LiFePO4 να χρησιμοποιηθούν ως αντικατάσταση άλλων μπαταριών ιόντων λιθίου;

Α: Τα υλικά καθόδου LiFePO4 μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αντικατάσταση άλλων χημικών ουσιών ιόντων λιθίου σε διάφορες εφαρμογές.Ωστόσο, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η χαμηλότερη ενεργειακή τους πυκνότητα, ειδικά σε εφαρμογές όπου η μεγιστοποίηση της αποθήκευσης ενέργειας αποτελεί προτεραιότητα.

Ε: Ποιες είναι μερικές κοινές εφαρμογές των υλικών καθόδου LiFePO4;

Α: Τα υλικά καθόδου LiFePO4 χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων αποθήκευσης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ηλεκτρικών οχημάτων, υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων, συστημάτων UPS (Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας) και άλλων εφαρμογών υψηλής ζήτησης που δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια και τον μεγάλο κύκλο ΖΩΗ.

παρόμοια προϊόντα
Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好