Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Wat weet u over het fosfaat van het lithiumijzer?

Wat weet u over het fosfaat van het lithiumijzer?

October 31, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat weet u over het fosfaat van het lithiumijzer?

Wat is het fosfaatbatterij van het lithiumijzer?

  De het fosfaatbatterij van het lithiumijzer verwijst naar lithium ionenbatterij die het fosfaat van het lithiumijzer als kathodemateriaal gebruikt. De het fosfaatbatterij van het lithiumijzer heeft de voordelen van hoge veiligheid, het lange cyclusleven, tarieflossing, weerstand op hoge temperatuur etc., die als nieuwe generatie van lithiumbatterij wordt beschouwd.

 

Wat zijn de kenmerken van het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer?

·De goede veiligheidsprestaties, punctuur exploderen niet, brandt de overbelasting niet of explodeert;

·Het goede cyclusleven, van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer het de cyclusleven kan meer dan 2000 keer bereiken;

·Goede prestaties op hoge temperatuur, werkende temperatuurwaaier -20℃ aan 70℃;

·Hoge trillingsdichtheid, hogere capaciteit op dezelfde voorwaarde;

·Het kan snel het laden van 1C-5C bereiken vermogen en zeer de het laden tijd verkorten, als u nodig hebt, wij produceert ook het fosfaatcel die van het lithiumijzer en 15C en 30C laden lossen

 

Wat zijn de voordelen van het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer zelf? Waarom kies het fosfaat van het lithiumijzer?

·De goede veiligheidsprestaties, veiligheid komen uit de stabiliteit van de materiële kathode en het betrouwbare veiligheidsontwerp, het pak van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer heeft strikte veiligheidstests overgegaan, zelfs in een hevige botsing geen explosie zal veroorzaken.

·Het lange cyclusleven, van de het fosfaatbatterij 1C van het lithiumijzer het de cyclusleven is over het algemeen tot 2000 keer, zelfs nog meer dan 3500 keer, en voor de marktvereisten van de energieopslag meer dan 4000-5000 keer te bereiken, meer hoog dan andere soorten lithiumbatterijen.

·De prestaties op hoge temperatuur, van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer de thermische piek kunnen 350~500℃ bereiken, is de werkende temperatuurwaaier breed (- 20~+75℃), op hoge temperatuur (60℃) kan 100%-capaciteit nog vrijgeven.

·Snel kan laden, die een speciale lader met behulp van, de batterij volledig in 40 minuten bij 1.5C worden geladen.

·Het hoge machtstarief, steunt ononderbroken 10C-20C-tarieflossing, onmiddellijke 20C-40C-tarieflossing

 

Ongeveer van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer de batterijvoltage?

Het nominale voltage van de enige het fosfaatbatterij van het lithiumijzer is 3.2V, is het het laden voltage 3.6V, en het lossing afgesneden voltage is 2.0V. Het pak van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer bereikt het voltage door het materiaal door de reekscombinatie wordt vereist batterijcellen die. Het voltage van het batterijpak =N* het aantal batterijen in reeks. Het algemeen gebruikte voltage van het pak van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer is als volgt: 12V, 24V, 36V, de Batterij van 48V LiFePo4

 

Ongeveer de capaciteit van het fosfaat van het lithiumijzer?

  De capaciteit van het pak van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer wordt bepaald volgens de capaciteit en de hoeveelheid tegelijkertijd verbonden cellen, die over het algemeen volgens de specifieke vereisten van elektromateriaal wordt bepaald. De meer het fosfaatbatterijcellen van het lithiumijzer verbonden tegelijkertijd, groter de capaciteit.

  De gemeenschappelijke capaciteit van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer heeft ah 10, ah, ah, 40, 50, ah, ah, 100 200 ah, ah 400, enz.

 

 

 

 

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好