Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Πώς να αποφύγει σε μια ψεύτικη ετικέτα την ηλιακή χρεώνοντας επιτροπή;

Πώς να αποφύγει σε μια ψεύτικη ετικέτα την ηλιακή χρεώνοντας επιτροπή;

March 28, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αποφύγει σε μια ψεύτικη ετικέτα την ηλιακή χρεώνοντας επιτροπή;

Για να αποφύγει τους ηλιακούς χρεώνοντας πίνακες με τις ψεύτικες εκτιμήσεις δύναμης, μπορείτε να αναφερθείτε στις ακόλουθες προτάσεις:

  1. Καταλάβετε τη μέθοδο υπολογισμού μεγέθους και δύναμης ηλιακών χρεώνοντας πινάκων. Γενικά, εάν δεν είναι χαρακτηρισμένου τόσο monocrystalline, υπολογίζεται όσο και πολυκρυσταλλικό. Εάν ξέρετε το μέγεθος του ηλιακού πλαισίου, μπορείτε να υπολογίσετε τη δύναμη του ηλιακού πλαισίου σύμφωνα με τον ακόλουθο τύπο: Watt πλάτους (μ) × μήκους (μ) × ανά τετραγωνικό μέτρο (W/m2) = συνολική δύναμη (ψ).

  2. Καταλάβετε τη ζωή υπηρεσιών και τη μείωση των ηλιακών πλαισίων. Η ζωή υπηρεσιών των ηλιακών πλαισίων καθορίζεται από το υλικό. Τα ηλιακά πλαίσια πυριτίου έχουν γενικά μια ζωή υπηρεσιών 15-25 ετών. Εντούτοις, με την επιρροή του περιβάλλοντος, το υλικό των ηλιακών πλαισίων θα γεράσει με τον καιρό. Γενικά, μετά από 20 έτη χρήσης, η δύναμη θα μειωθεί από 30%, και μετά από 25 έτη χρήσης, θα μειωθεί από 70%.

  3. Καταλάβετε το πρόβλημα της ψεύτικης εκτιμημένης δύναμης. Μερικές φορές οι έμποροι θα χαρακτηρίσουν ψευδώς την εκτιμημένη δύναμη. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αναφερθείτε στον τύπο που αναφέρεται στο σημείο 1 για να υπολογίσει εάν η πραγματική δύναμη του ηλιακού πλαισίου συμμορφώνεται με την ονομαστική αξία.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好