Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Hoe te kopend een vals etiket zonne ladend paneel vermijden?

Hoe te kopend een vals etiket zonne ladend paneel vermijden?

March 28, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te kopend een vals etiket zonne ladend paneel vermijden?

Vermijden kopend zonne ladende raad met valse machtsclassificaties, kunt u naar de volgende suggesties verwijzen:

  1. Begrijp de grootte en machtsberekeningsmethode van zonne ladende raad. In het algemeen, als het niet duidelijke zo monocrystalline is, wordt het berekend polycrystalline. Als u de grootte van het zonnepaneel kent, kunt u de macht van het zonnepaneel volgens de volgende formule berekenen: de watts van de lengte(m) × breedte (m) × per vierkante meter (W/m2) = totale macht (w).

  2. Begrijp de levensduur en de vermindering van zonnepanelen. De levensduur van zonnepanelen wordt bepaald door het materiaal. De siliciumzonnepanelen hebben over het algemeen een levensduur van 15-25 jaar. Nochtans, met de invloed van het milieu, zal het materiaal van zonnepanelen na verloop van tijd verouderen. Over het algemeen, na 20 jaar van gebruik, zal de macht door 30% verminderen, en na 25 jaar van gebruik, zal het door 70% verminderen.

  3. Begrijp het probleem van valse geschatte macht. Soms zullen de handelaars verkeerd geschatte macht merken. In dit geval, kunt u naar de formule verwijzen die in punt 1 wordt vermeld te berekenen of de daadwerkelijke macht van het zonnepaneel de nominale waarde ontmoet.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好