Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Επεξεργασία μπαταριών λίθιου

Επεξεργασία μπαταριών λίθιου

September 26, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επεξεργασία μπαταριών λίθιου

Οι μπαταρίες λίθιου χρησιμοποιούνται ευρέως, από τα ψηφιακά και προϊόντα επικοινωνίας για την πολιτική χρήση στο βιομηχανικό εξοπλισμό στον ειδικό εξοπλισμό, κ.λπ. Όλοι χρησιμοποιούνται στις batch. Τα διαφορετικά προϊόντα απαιτούν τις διαφορετικές τάσεις και τις ικανότητες. Επομένως, οι λίθιο-ιονικές μπαταρίες χρησιμοποιούνται σε πολλές περιπτώσεις σωρηδόν και παράλληλος. Η μπαταρία εφαρμογής που διαμορφώνεται με την προστασία του κυκλώματος, του περιβλήματος και της παραγωγής καλείται ΠΑΚΕΤΟ. Το ΠΑΚΕΤΟ μπορεί να είναι μια ενιαία μπαταρία, όπως η κινητή τηλεφωνική μπαταρία, η μπαταρία ψηφιακών κάμερα, MP3, η μπαταρία MP4, κ.λπ., ή μια παραλλήλων σειρών μπαταρία συνδυασμού, όπως η μπαταρία lap-top, η μπαταρία ιατρικού εξοπλισμού, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος επικοινωνίας, η ηλεκτρική μπαταρία οχημάτων, η εφεδρική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κ.λπ.

 

Σύνθεση πακέτων μπαταριών λίθιου
Το ΠΑΚΕΤΟ περιλαμβάνει το πακέτο μπαταριών, το προστατευτικό πιάτο, την εξωτερικό συσκευασία ή το περίβλημα, την παραγωγή (συμπεριλαμβανομένων των συνδετήρων), το βασικό διακόπτη, το δείκτη δύναμης, και τα βοηθητικά υλικά όπως η EVA, το έγγραφο κριθαριού ορεινών περιοχών, και τα πλαστικά υποστηρίγματα για να διαμορφώσει ενός ΠΑΚΕΤΟΥ. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ΠΑΚΕΤΟΥ καθορίζονται από την εφαρμογή. Υπάρχουν πολλοί τύποι ΠΑΚΕΤΩΝ.
 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του πακέτου μπαταριών λίθιου

- Υπάρχουν πλήρεις λειτουργίες που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα.
- Ποικιλία των ειδών. Υπάρχουν πολλαπλάσια πακέτα που μπορούν να εφαρμόσουν την ίδια απαίτηση εφαρμογής.
- Το ΠΑΚΕΤΟ πακέτων μπαταριών απαιτεί την μπαταρία για να έχει έναν υψηλό βαθμό της συνέπειας (ικανότητα, εσωτερική αντίσταση, τάση, καμπύλη απαλλαγής, ζωή).
- Η ζωή κύκλων ενός ΠΑΚΕΤΟΥ πακέτων μπαταριών είναι χαμηλότερη από αυτή ενός μονού κυττάρου.
- Χρήση υπό τους περιορισμένους όρους (συμπεριλαμβανομένης της χρέωσης, απαλλάσσοντας το ρεύμα, χρεώνοντας τη μέθοδο, τη θερμοκρασία, τους όρους υγρασίας, τη δόνηση, την πίεση, κ.λπ.)
- Ο πίνακας προστασίας ΠΑΚΕΤΩΝ πακέτων μπαταριών λίθιου απαιτεί μια λειτουργία εξίσωσης δαπανών.
- Τα υψηλής τάσεως, υψηλής τάσης πακέτα μπαταριών (όπως οι ηλεκτρικές μπαταρίες οχημάτων, τα συστήματα ενεργειακής αποθήκευσης) απαιτούν τα λεωφορεία επικοινωνίας όπως τα συστήματα διαχείρισης μπαταριών (BMS), ΜΠΟΡΟΎΝ, και RS485.
- Το ΠΑΚΕΤΟ πακέτων μπαταριών έχει τις υψηλότερες απαιτήσεις στο φορτιστή, και μερικές απαιτήσεις επικοινωνούν με το BMS. Ο σκοπός είναι να γίνει κάθε εργασία μπαταριών κανονικά, πλήρως να χρησιμοποιήσει την ενέργεια που αποθηκεύεται στην μπαταρία, και να εξασφαλίσει ασφαλή και αξιόπιστη χρήση.

 

Προφυλάξεις για τη χρήση των μπαταριών λίθιου
Μην βάλτε στην πυρκαγιά ή μην χρησιμοποιήστε κοντά στις πηγές θερμότητας! ! !
Μην χρησιμοποιήστε το μέταλλο για να συνδέσετε τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα άμεσα.
Μην χρησιμοποιήστε έξω από τη σειρά θερμοκρασίας μπαταριών.
Μην συμπιέστε την μπαταρία με τη δύναμη.
Χρησιμοποιήστε έναν ειδικό φορτιστή ή τον χρεώστε με το σωστό τρόπο.
Παρακαλώ επαναφορτίστε την μπαταρία μιά φορά κάθε τρεις μήνες όταν είναι σε αναμονή. και θέση στη θερμοκρασία αποθήκευσης.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好