Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

De Verwerking van de lithiumbatterij

De Verwerking van de lithiumbatterij

September 26, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over De Verwerking van de lithiumbatterij

De lithiumbatterijen worden wijd gebruikt, van digitale en communicatie producten voor burgerlijk gebruik aan industrieel materiaal aan speciaal materiaal, enz. Zij allen worden gebruikt in partijen. De verschillende producten vereisen verschillende voltages en capaciteiten. Daarom worden de lithium-ionenbatterijen gebruikt in veel gevallen in reeks en parallel. De toepassingsbatterij door de kring, het omhulsel en de output wordt gevormd wordt te beschermen genoemd PAK dat. Het PAK kan één enkele batterij, zoals mobiele telefoonbatterij, digitale camerabatterij, MP3, MP4-batterij, enz., of een series-parallel combinatiebatterij, zoals laptop batterij, medische apparatuurbatterij, communicatie voeding, elektrisch voertuigbatterij, reservevoeding, enz. zijn.

 

Het Paksamenstelling van de lithiumbatterij
Het PAK omvat batterijpak, beschermende plaat, het buiten verpakking van of insluiten, output (met inbegrip van schakelaars), zeer belangrijke schakelaar, machtsindicator, en hulpmaterialen zoals EVA, het document van de hooglandgerst, en plastic steunen om een PAK te vormen. De externe kenmerken van het PAK worden bepaald door de toepassing. Er zijn vele types van PAK.
 

Eigenschappen van het Pak van de Lithiumbatterij

- Er zijn volledige functies die kunnen direct worden toegepast.
- Verscheidenheid van species. Er zijn veelvoudige Pakken die hetzelfde toepassingsvereiste kunnen uitvoeren.
- Het PAK van het batterijpak vereist de batterij om een hoge graad van consistentie (capaciteit, interne weerstand, voltage, lossingskromme, het leven) te hebben.
- Het cyclusleven van een PAK van het batterijpak is lager dan dat van single cell.
- Gebruik in de beperkte omstandigheden (met inbegrip van het laden, lossend stroom, ladend methode, temperatuur, vochtigheidsvoorwaarden, trilling, spanning, enz.)
- De van het het pakpak van de lithiumbatterij de beschermingsraad vereist een functie van de lastengelijkmaking.
- Batterijpakken met hoog voltage, high-current (zoals elektrisch voertuigbatterijen, de systemen van de energieopslag) vereisen communicatie bussen zoals batterijbeheersystemen (BMS), KUNNEN, en RS485.
- Het PAK van het batterijpak heeft hogere vereisten op de lader, en sommige vereisten communiceren met BMS. Het doel is elk batterijwerk te maken normaal, volledig de energie gebruiken in de batterij wordt opgeslagen, en veilig en betrouwbaar gebruik verzekeren die.

 

Voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van lithiumbatterijen
Zet niet in brand of gebruik dichtbij hittebronnen! ! !
Gebruik geen metaal om het positief te verbinden en output direct samen te verbieden.
Gebruik niet buiten de waaier van de batterijtemperatuur.
Druk niet de batterij met kracht.
Gebruik een speciale lader of laad het op de correcte manier.
De batterij gelieve aanvulling eens om de drie maanden wanneer het in wachtstand is. en plaats bij opslagtemperatuur.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好