Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Το ηλιακό σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας δεν μπορεί να με κρατήσει μέσω του χειμώνα, είναι ακόμα απαραίτητο να εγκατασταθεί;

Το ηλιακό σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας δεν μπορεί να με κρατήσει μέσω του χειμώνα, είναι ακόμα απαραίτητο να εγκατασταθεί;

February 22, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ηλιακό σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας δεν μπορεί να με κρατήσει μέσω του χειμώνα, είναι ακόμα απαραίτητο να εγκατασταθεί;

Σύστημα εγχώριας ενέργειας

  Ένα σύστημα εγχώριας ηλιακής ενέργειας, επίσης γνωστό ως κατοικημένο ηλιακό σύστημα, είναι ένα σύστημα ανανεώσιμης ενέργειας που παράγει την ηλεκτρική ενέργεια χρησιμοποιώντας τα ηλιακά πλαίσια που εγκαθίστανται σε ένα σπίτι ή μια ιδιοκτησία. Τα ηλιακά πλαίσια μετατρέπουν το φως του ήλιου στην άμεση τρέχουσα (ΣΥΝΕΧΗ) ηλεκτρική ενέργεια, η οποία στέλνεται έπειτα σε έναν αναστροφέα που μετατρέπει τη ΣΥΝΕΧΗ ηλεκτρική ενέργεια στην ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενων ρευμάτων (εναλλασσόμενο ρεύμα) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τροφοδοτήσει το σπίτι.

Ένα σύστημα εγχώριας ηλιακής ενέργειας περιλαμβάνει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα συστατικά:

- Ηλιακά πλαίσια: Αυτές είναι οι συσκευές που συλλαμβάνουν το φως του ήλιου και το μετατρέπουν στη ΣΥΝΕΧΗ ηλεκτρική ενέργεια.

- Αναστροφέας: Αυτή η συσκευή μετατρέπει τη ΣΥΝΕΧΗ ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από τα ηλιακά πλαίσια στην ηλεκτρική ενέργεια εναλλασσόμενου ρεύματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι.

- Τοποθετώντας σύστημα: Αυτό είναι το πλαίσιο που κρατά τα ηλιακά πλαίσια σε ισχύ και εξασφαλίζει ότι τοποθετούνται κατάλληλα για να συλλάβουν το φως του ήλιου.

- Σύστημα παρακολούθησης: Αυτό το σύστημα επιτρέπει στον ιδιοκτήτη σπιτιού για να ελέγξει την απόδοση του συστήματος ηλιακής ενέργειας τους και να ακολουθήσει πόση ηλεκτρική ενέργεια παράγει.

- Ηλεκτρική επιτροπή: Αυτό είναι το κύριο σημείο διανομής για την ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι και συνδέει το σύστημα ηλιακής ενέργειας με το ηλεκτρικό πλέγμα.

  Στην ουσία, είναι ένα σύστημα έκτακτης ανάγκης που δεν μπορεί να αντικαταστήσει εντελώς το πλέγμα και τις γεννήτριες δύναμής μας, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού με τις γεννήτριες για να προστατεύσει καλύτερα την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειάς σας.

 

  • Η ανησυχία είναι ότι το σύστημα ενεργειακής αποθήκευσης δεν θα είναι σε θέση να παρέχει τη δύναμη για πολύ καιρό;

  • - Ικανότητα: Η ικανότητα ενός συστήματος αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος και τον αριθμό μπαταριών χρησιμοποιούμενων. Με να ταξινομήσει το σύστημα κατάλληλα, μπορεί να είναι δυνατό να παρασχεθεί αρκετή ενεργειακή αποθήκευση για να τροφοδοτήσει το σπίτι για αρκετές ημέρες ή ακόμα και μακρύτερος, ανάλογα με την ενεργειακή χρήση.

  • - Εφεδρική γεννήτρια: Μια εφεδρική γεννήτρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κοινού με ένα σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας για να προβλέψει την πρόσθετη εξουσία κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων διακοπών λειτουργίας. Όταν οι μπαταρίες μειώνονται, η γεννήτρια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επαναφορτίσει τις μπαταρίες ή να προβλέψει την εξουσία άμεσα στο σπίτι.

  • - Με την εξέταση αυτών των επιλογών, μπορεί να είναι δυνατό να σχεδιαστεί ένα σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας που μπορεί να προβλέψει την ικανοποιητική εξουσία κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων διακοπών λειτουργίας.

  • - Διαχείριση φορτίων: Με τη διαχείριση της ενεργειακής χρήσης στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας διακοπής λειτουργίας, μπορεί να είναι δυνατό να παραταθεί το χρονικό διάστημα ότι το σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας μπορεί να προβλέψει την εξουσία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με να δώσει προτεραιότητα στα ουσιαστικά φορτία, όπως τα φω'τα, ψύξη, και τη θέρμανση/την ψύξη, και τη μείωση της ενεργειακής χρήσης σε άλλες περιοχές.

  • - Μείωση της ενεργειακής χρήσης: Με τη μείωση της περιττής ενέργειας η χρήση στο σπίτι, όπως να κλείσει ανάβει και ηλεκτρονική όταν όχι σε λειτουργία, μπορεί να μειωθεί το ποσό ενέργειας που απαιτείται κατά τη διάρκεια μιας διακοπής λειτουργίας, παρατείνοντας ενδεχομένως το χρονικό διάστημα ότι το σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας μπορεί να προβλέψει την εξουσία.

  • Πλέγμα-δεμένο σύστημα: Ένα πλέγμα-δεμένο σύστημα ηλιακής ενέργειας μπορεί να παρέχει μια πηγή εφεδρικής δύναμης κατά τη διάρκεια των διακοπών λειτουργίας με τη χρησιμοποίηση των ηλιακών πλαισίων για να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και την αποθήκευση της υπερβολικής ενέργειας στο σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας για τη χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας ή κατά τη διάρκεια των διακοπών λειτουργίας.

  •   Με την εξέταση αυτών των επιλογών, μπορεί να είναι δυνατό να σχεδιαστεί ένα σύστημα αποθήκευσης εγχώριας ενέργειας που μπορεί να προβλέψει την ικανοποιητική εξουσία κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων διακοπών λειτουργίας. Ο χρόνος χρήσης πολλή ώρα των συστημάτων ενεργειακής αποθήκευσης εξαρτάται περισσότερο από εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική ενέργεια επιστημονικά, και την κατανομή και τη χρήση των πόρων.

     
     
  •  

  •  
 

 

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好