Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Het zonne de opslagsysteem van de huisenergie niet me door de winter, is kan het nog noodzakelijk om het te installeren houden?

Het zonne de opslagsysteem van de huisenergie niet me door de winter, is kan het nog noodzakelijk om het te installeren houden?

February 22, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Het zonne de opslagsysteem van de huisenergie niet me door de winter, is kan het nog noodzakelijk om het te installeren houden?

Het Systeem van de huisenergie

  Een systeem van de huis zonne-energie, als een woondie ookzonnestelsel wordt bekend, is een duurzame energiesysteem dat elektriciteit gebruikend zonnepanelen produceert op een huis of een bezit worden geïnstalleerd dat. De zonnepanelen zetten zonlicht in gelijkstroom (gelijkstroom) elektriciteit om, die dan wordt verzonden naar een omschakelaar die de gelijkstroom-elektriciteit in wisselstroom (AC) elektriciteit omzet die kan worden gebruikt om het huis aan te drijven.

Een systeem van de huis zonne-energie omvat typisch de volgende componenten:

- Zonnepanelen: Dit zijn de apparaten die zonlicht vangen en het in gelijkstroom-elektriciteit omzetten.

- Omschakelaar: Dit die apparaat zet de gelijkstroom-elektriciteit door de zonnepanelen wordt in AC elektriciteit veroorzaakt om die in het huis kan worden gebruikt.

- Opzettend systeem: Dit is het kader dat op zijn plaats de zonnepanelen houdt en verzekert zij behoorlijk worden geplaatst om zonlicht te vangen.

- Controlesysteem: Dit systeem staat de huiseigenaar toe om de prestaties van hun zonne-energiesysteem te controleren en te volgen hoeveel elektriciteit het veroorzaakt.

- Elektropaneel: Dit is het belangrijkste distributiepunt voor elektriciteit in het huis en sluit het zonne-energiesysteem aan het elektronet aan.

  In wezen, is het een noodsituatiesysteem dat niet onze machtsnet en generators kan volledig vervangen, maar het kan samen met generators worden gebruikt om uw elektriciteitsverbruik beter te beschermen.

 

  • De zorg is dat het systeem van de energieopslag geen macht zal kunnen lange tijd leveren?

  • - Capaciteit: De capaciteit van een de opslagsysteem van de huisenergie kan afhankelijk van de grootte en het aantal gebruikte batterijen variëren. Door het systeem te rangschikken geschikt, kan het mogelijk zijn om genoeg energieopslag te verstrekken om het huis, afhankelijk van het energiegebruik gedurende meerdere dagen of zelfs langer aan te drijven.

  • - Reservegenerator: Een reservegenerator kan samen met een de opslagsysteem van de huisenergie worden gebruikt om extra macht tijdens uitgebreide stroomonderbrekingen te verstrekken. Wanneer de batterijen worden uitgeput, kan de generator worden gebruikt om de batterijen aanvulling of macht rechtstreeks te verstrekken aan het huis.

  • - Door deze opties te overwegen, kan het mogelijk zijn om een de opslagsysteem van de huisenergie te ontwerpen dat voldoende macht tijdens uitgebreide stroomonderbrekingen kan verstrekken.

  • - Ladingsbeheer: Door het energiegebruik in het huis tijdens een stroomonderbreking te beheren, kan het mogelijk zijn om de hoeveelheid tijd dat uit te breiden het de opslagsysteem van de huisenergie macht kan verstrekken. Dit kan worden bereikt door het voorrang geven van aan essentiële ladingen, zoals lichten, koeling, en het verwarmen van/, energiegebruik op andere gebieden te koelen en te verminderen.

  • - Het verminderen van energiegebruik: Door onnodige energie te verminderen die steekt het gebruik in het huis, zoals het uitzetten en elektronika wanneer niet in gebruik, de hoeveelheid energie tijdens een stroomonderbreking wordt vereist kan worden verminderd aan, potentieel uitbreidt de hoeveelheid tijd dat het de opslagsysteem van de huisenergie macht kan verstrekken.

  • Net-gebonden systeem: Een net-gebonden zonne-energiesysteem kan een bron van reservemacht tijdens stroomonderbrekingen verstrekken door de zonnepanelen te gebruiken om elektriciteit in de loop van de dag te produceren en bovenmatige energie in het de opslagsysteem van de huisenergie voor gebruik op te slaan tijdens de nacht of tijdens stroomonderbrekingen.

  •   Door deze opties te overwegen, kan het mogelijk zijn om een de opslagsysteem van de huisenergie te ontwerpen dat voldoende macht tijdens uitgebreide stroomonderbrekingen kan verstrekken. De gebruikstijd van heel wat tijd de systemen van de energieopslag hangt meer af van of u elektriciteit wetenschappelijk, en de toewijzing en het gebruik van middelen kunt gebruiken.

     
     
  •  

  •  
 

 

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好