Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Τάσεις στις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

Τάσεις στις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

March 17, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τάσεις στις μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση από το ResearchAndMarkets.com, η παγκόσμια αγορά μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου αναμένεται για να αυξηθεί σε ένα CAGR (σύνθετο ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης) 19,7% από το 2021 ως το 2026. Η αυξανόμενη ζήτηση για τα ηλεκτρικά οχήματα (EVs) και τα συστήματα αποθήκευσης ανανεώσιμης ενέργειας οδηγεί την αύξηση της αγοράς μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου.

 

Οι μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου είναι ένας τύπος επαναφορτιζόμενης μπαταρίας που είναι γνωστές για την ασφάλεια, τη μακριά ζωή κύκλων, και την πυκνότητα υψηλής δύναμης τους. Χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε EVs, καθώς επίσης και στα στάσιμα συστήματα ενεργειακής αποθήκευσης για τα σπίτια, τις επιχειρήσεις, και τις χρησιμότητες.

 

Η έκθεση σημειώνει ότι η περιοχή του Ασιατικού Ειρηνικού αναμένεται για να εξουσιάσει την αγορά μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου λόγω της παρουσίας διάφορων μεγάλων κατασκευαστών μπαταριών στην Κίνα και της αυξανόμενης υιοθέτησης EVs στις χώρες όπως την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, και την Ινδία.

Συνολικά, η προοπτική για την αγορά μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου είναι θετική ως παγκόσμιες μετατοπίσεις προς περισσότερες βιώσιμες ενεργειακές λύσεις.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好