Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Tendensen in het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer

Tendensen in het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer

March 17, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Tendensen in het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer

Volgens een recent rapport door ResearchAndMarkets.com, zou de globale markt van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer bij een CAGR (samenstellings jaarlijks groeipercentage) van 19,7% vanaf 2021 tot 2026 moeten groeien. De groeiende vraag naar elektrische voertuigen (EVs) en de systemen van de duurzame energieopslag drijft de groei van de markt van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer.

 

De het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer zijn een type van navulbare batterij die voor hun veiligheid, lang cyclusleven, en hoge machtsdichtheid gekend zijn. Zij worden meer en meer gebruikt in EVs, evenals in de stationaire systemen van de energieopslag voor huizen, ondernemingen, en nut.

 

Het rapport merkt op dat het gebied Van Azië en de Stille Oceaan zou moeten de markt overheersen van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer toe te schrijven aan de aanwezigheid van verscheidene grote batterijfabrikanten in China en de stijgende goedkeuring van EVs in landen zoals Japan, Zuid-Korea, en India.

Globaal, zijn de vooruitzichten voor de markt van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer positief als wereldverschuivingen naar meer duurzame energieoplossingen.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好