Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μπαταριών λιθίου-ιόντων φωσφορικής ενέργειας λιθίου σιδήρου;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μπαταριών λιθίου-ιόντων φωσφορικής ενέργειας λιθίου σιδήρου;

September 15, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των μπαταριών λιθίου-ιόντων φωσφορικής ενέργειας λιθίου σιδήρου;

Πλεονεκτήματα της ηλεκτρικής μπαταρίας ιόντων λιθίου

 

Το πρώτο πλεονέκτημα είναι η μακρά διάρκεια ζωής.η διάρκεια ζωής της τριμερούς μπαταρίας ιόντων λιθίου είναι 1:1Όταν η ίδια νέα μπαταρία φωσφορικού λιθίου σιδήρου χρησιμοποιείται υπό τις ίδιες συνθήκες, η διάρκεια ζωής της φτάνει τα 7 έως 8 έτη.

 

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η ταχεία φόρτιση.

 

Το τρίτο πλεονέκτημα είναι η αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και η καλή απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες.ενώ οι μπαταρίες μαγγανίου λιθίου και οξειδίου του λιθίου κοβαλτίου μπορούν να αντέξουν μόνο περίπου 200 ° C.

 

Καλή απόδοση σε υψηλές θερμοκρασίες. Η ηλεκτρική κορυφή θέρμανσης του φωσφορικού σιδήρου λιθίου μπορεί να φτάσει τους 350 °C-500 °C, ενώ η κορυφαία τιμή του μαγγανικού λιθίου και του οξειδίου του λιθίου κοβαλτίου είναι μόνο περίπου 200 °C.Το εύρος θερμοκρασίας εργασίας είναι ευρύς (-20C-75C), και η τιμή κορυφής ηλεκτρικής θέρμανσης του φωσφορικού σιδήρου λιθίου μπορεί να φτάσει τους 350 °C-500 °C, που είναι ανθεκτικός στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ το μαγγανικό λιθίου και το οξείδιο του λιθίου κοβαλτίου είναι μόνο περίπου 200 °C.


Οι μπαταρίες νικελίου-μεταλλικού υδριδίου και νικελίου-καδμίου έχουν μνήμη, αλλά οι μπαταρίες λιθίου-φωσφορικού σιδήρου δεν έχουν αυτό το φαινόμενο.Δεν έχει σημασία σε ποια κατάσταση είναι η μπαταρία φωσφορικού λιθίου σιδήρου., μπορεί να φορτίζεται και να χρησιμοποιείται ανά πάσα στιγμή, και δεν υπάρχει ανάγκη να το ξεφορτώσετε πρώτα και στη συνέχεια να το φορτώσετε.

 

Οι μπαταρίες φωσφορικού λιθίου σιδήρου θεωρούνται γενικά απαλλαγμένες από βαρέα μέταλλα και σπάνια μέταλλα (οι μπαταρίες υδρογόνου νικελίου απαιτούν σπάνια μέταλλα),μη τοξικό (πιστοποιημένο από την SGS), μη ρύπανσης, σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς RoHS, και απόλυτο πράσινο πιστοποιητικό μπαταρίας.

 

Δήλωση: Τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται όλα από το Διαδίκτυο και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις αυτού του ιστότοπου.market01@ocelltech.com)

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好