Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Wat zijn de voordelen van lithium-ijzerfosfaat-accu's?

Wat zijn de voordelen van lithium-ijzerfosfaat-accu's?

September 15, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de voordelen van lithium-ijzerfosfaat-accu's?

Voordelen van lithium-ijzerfosfaatbatterijen

 

Het eerste voordeel is de lange levensduur. Lithium-ijzerfosfaat-batterij heeft een levensduur van meer dan 2000 keer.de levensduur van de drievoudige lithium-ionbatterij is 1 tot 1Wanneer dezelfde nieuwe lithium-ijzerfosfaatbatterij onder dezelfde omstandigheden wordt gebruikt, bereikt de levensduur ervan 7 tot 8 jaar.

 

Het tweede voordeel is het snelle opladen: met behulp van een speciale oplader voor lithium-ionbatterijen kan de batterij in 40 minuten volledig worden opgeladen volgens de standaardvereiste van 1,5°C.

 

Het derde voordeel is de hoge temperatuurbestendigheid en de goede prestaties bij hoge temperaturen.Terwijl lithiummanganat- en lithiumcobaltoxidebatterijen slechts ongeveer 200°C kunnen weerstaan.

 

De elektrische verwarmingspiek van lithium-ijzerfosfaat kan 350 °C-500 °C bereiken, terwijl de piekwaarde van lithiummanganat en lithiumcobaltoxide slechts rond 200 °C ligt.Het werktemperatuurbereik is breed (-20C-75C), en de lithium-ijzerfosfaat-piekwaarde voor elektrische verwarming kan 350 °C-500 °C bereiken, wat bestand is tegen hoge temperaturen, terwijl het lithiummanganat en lithiumcobaltoxide slechts ongeveer 200 °C zijn.


Nickelmetaalhydride- en nickel-cadmiumbatterijen hebben geheugen, maar lithium-ijzerfosfaatbatterijen hebben dit verschijnsel niet.Het maakt niet uit in welke staat de lithium-ijzerfosfaatbatterij is, kan het op elk moment worden opgeladen en gebruikt, en er is geen noodzaak om het eerst te ontladen en vervolgens op te laden.

 

milieuvriendelijk: lithium-yzerfosfaatbatterijen worden over het algemeen beschouwd als vrij van zware metalen en zeldzame metalen (nikkelmetalhydridebatterijen vereisen zeldzame metalen),niet-toxisch (SGS-gecertificeerd), niet vervuilend, in overeenstemming met de Europese RoHS-voorschriften en een absoluut groen batterijcertificaat.

 

Verklaring: De artikelen die op deze website worden gepubliceerd zijn allemaal van het internet en vertegenwoordigen niet de meningen van deze website.markt01@ocelltech.com)

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好