Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Voordelen van vermogensmodules die schakelvoorraden vervangen

Voordelen van vermogensmodules die schakelvoorraden vervangen

October 9, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Voordelen van vermogensmodules die schakelvoorraden vervangen

1Omdat de voedingsmodule ook een soort schakelvoeding is, maar het gebruikt een meer geïntegreerde PCB-plaat en componenten, gekoppeld aan een redelijke lay-out en ontwerp,het heeft grote voordelen op het gebied van grootte en kan de grootte van het ontwikkelde product effectief verminderen. .

2Elke module kan apart strikt getest worden om de hoge betrouwbaarheid ervan te waarborgen, met inbegrip van het detecteren van aansturing om producten onder de standaard te elimineren.geïntegreerde oplossingen moeilijker te detecteren zijn omdat het hele stroomvoorzieningssysteem nauw verbonden is met andere functionele systemen op het circuitElke krachtmodule is ook onderworpen aan strikte detectie bij hoge temperatuur en veroudering, en de prestaties van het product zijn stabiel.

3Verschillende leveranciers kunnen modules van dezelfde grootte ontwerpen volgens bestaande technische normen, waardoor ingenieurs die stroomvoorzieningen ontwerpen, verschillende opties hebben.je kunt de pinname relatief veranderen, volume, vorm, enz. van het product volgens de kenmerken van uw product, zodat de behoeften van de klanten in de grootste mate kunnen worden vervuld.

4In vergelijking met schakeling van stroomvoorzieningen zijn stroommodules efficiënter en kunnen ze het energieverbruik effectief verminderen.Het is ook meer in overeenstemming met de huidige energiebesparende ontwikkelingsvereisten voor milieuvriendelijke producten.

5Het ontwerp en de detectie van elke module worden uitgevoerd in overeenstemming met de standaard prestatievereisten, waardoor de risico's van de invoering van nieuwe technologieën worden verminderd.

6Eenvoudig in gebruik en met een hoge onderhoudsdoeltreffendheid. Als een geïntegreerde aanpak wordt gevolgd, moet het volledige moederbord worden vervangen zodra er een probleem is met het stroomsysteem.indien een modulair ontwerp wordt aangenomen, moet de problematische module alleen vervangen worden, waardoor kosten en ontwikkelingstijd worden bespaard.

7De productie van krachtimodule wordt over het algemeen ingekapseld met lijm, waardoor de producten minder gevoelig zijn voor externe invloeden, zoals rook, stof, trillingen, enz.Betere aanpassing aan verschillende gebruiksomgevingen.

 

Verklaring: De artikelen die op deze website worden gepubliceerd zijn allemaal van het internet en vertegenwoordigen niet de meningen van deze website.markt01@ocelltech.com)

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好