Bericht versturen
Thuis / Lithium Ionenlifepo4 Batterij /
Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof
Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof
  • Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof

Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof

Productnaam: LiFePO4 Anodemateriaal
Chemisch: LiFePO4
Contacteer Ons
Specificaties
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Specificaties
Productnaam: LiFePO4 Anodemateriaal
Chemisch: LiFePO4
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Min. bestelaantal: 10 kilogram
Prijs: negotiated price
Verpakking Details: lifepo4 celkarton verpakking
Levertijd: 5-14 het werkdagen
Betalingscondities: Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 100000 per week
Productomschrijving

Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof

Tijdens cel productie, streven wij voor perfectie en blijven productieprocessen optimaliseren om celopbrengst en partijconsistentie te verzekeren. Ons verenigbaar doel is tekort nul te behandelen tolerantie.

Elk van onze van de het fosfaatmacht van het lithiumijzer de batterijreeksen zijn goedgekeurde UL, CITIZENS BAND, UN38.3 en andere certificatie geweest. De cel is veilig, betrouwbaar en stabiel. Als u de kans om aan China hebt te komen, heten wij u welkom om onze fabriek te bezoeken en u te nemen om van Chinese.Looking aan onze samenwerking en uw aankomst vooruit te genieten

Productparameters

Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof 0
Itemtype
Specificatie
Typische Waarde
Opsporingsmethode
 
 
 
 
 
 
 
Physica
Index
 
 
Granulometrische Distributie
D10
≥0.4μm
0.42μm
 
GB/T 19077,1
De analysator van de het deeltjesgrootte van de Malvernlaser
D50
1.3±0.5μm
1.18μm
D90
≤10.0μm
4.26μm
Specifieke oppervlakte
12±3 m2/g
12.26 m2/g
GB/T 13390
specifieke oppervlakteanalysator
Kraandichtheid
0.8±0.2 g/cm3
0,85 g/cm3
GB/T 5162
De meter van de trillingsdichtheid
Vochtigheid
≤1000 p.p.m.
520 p.p.m.
Karl Fischer-vochtigheidsmeter
Elektroweerstandsvermogen
≤30 Ω·cm
11 Ω·cm
Het weerstandsvermogenmeetapparaat van het halfgeleiderpoeder
Geleidingsvermogen
≥3.3*104μs .cm
9.0*104μs .cm
Geleidingsvermogen=1/Weerstandsvermogen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Chemisch
Index
Li
4.3±0.3%
4.28%
ICP
Fe
33.0-35.0%
34.12%
Kaliumdichromate Methode
P
19.0-21.0%
19.78%
De methode van de Quinomolylimononeprecipitatie
C
1.3±0.3%
1.34%
De Analysator van de koolstofzwavel
S
≤0.02%
0,0062%
pH
9±1
9.28
pH
Magnetische substantie
≤1ppm
0.58ppm
ICP van de Magnetonadsorptie
 
 
 
 
 
Micro-element
Na
≤250 p.p.m.
206 p.p.m.
 
 
 
 
 
ICP
Mn
≤250 p.p.m.
182 p.p.m.
Mg
≤100 p.p.m.
94 p.p.m.
Cu
≤10 p.p.m.
1 p.p.m.
Cr
≤100 p.p.m.
66 p.p.m.
Zn
≤50 p.p.m.
12 p.p.m.
Ni
≤50 p.p.m.
4 p.p.m.

Eigenschappen

Hoge Energiedichtheid:
Ons LiFePO4-kathodemateriaal laat de ontwikkeling van lithium-ionenbatterijen met een hoge energiedichtheid toe, die voor duurzamere macht en betere prestaties toestaat.
 
Het lange Cyclusleven
Het LiFePO4-kathodemateriaal stelt het uitstekende cyclusleven tentoon, dat uitgebreide batterijlevensduur verstrekt. Deze eigenschap verzekert betrouwbare prestaties over veelvoudige last en lossingscycli, die tot het maken ideaal voor toepassingen die levensduur eisen.

Verbeterde Veiligheid
De veiligheid is primordiaal, en ons LiFePO4-kathodemateriaal blinkt in dit aspect uit. Het stelt superieure thermische stabiliteit en met lage risico's van thermische vluchteling tentoon, die een veilige werking op batterijen verzekeren zelfs in de opwindende omstandigheden.

Snel het Laden Vermogen
Ons LiFePO4-kathodemateriaal staat voor het snelle laden, verminderend de vereiste onderbreking voor batterij aanvulling toe. Deze eigenschap is bijzonder voordelig in toepassingen waar snel keerpunt en hoge machts de output kritiek is.

Brede Werkende Temperatuurwaaier
Het LiFePO4-kathodemateriaal handhaaft stabiele prestaties over een brede waaier van temperaturen, die het maken voor zowel milieu's op hoge temperatuur als bij lage temperatuur geschikt.

Milieuvriendelijke Samenstelling
Ons LiFePO4-kathodemateriaal is milieuvriendelijk, aangezien het geen gevaarlijke stoffen zoals kobalt of nikkel bevat. Deze samenstelling verzekert een duurzame en ethische keus voor batterijtechnologie.
 
Standaardwaarde
Typische Waarde
Testmethodes
Eerste Lastencapaciteit
160±3mAh/g
161.1mAh/g
 
2.0-3.75V
0.2C/0.2C
 
de knoop halve batterij van 2032
Eerste Lossingscapaciteit
156±3mAh/g
155.2mAh/g
Eerste Coulombic-Efficiency
≥94%
96.3%

Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof 1Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof 2Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof 3Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof 4Van het het Poederlithium van de Lithiumibatterij van het het Ijzerfosfaat LiFePO4 van het het Poederlithium de Batterij Grondstof 5

Q: Wat is van de het fosfaat (LiFePO4) kathode van het lithium het materiaal ijzer?

A: Het fosfaat van het lithiumijzer (LiFePO4) is een type van kathodemateriaal in lithium-ionendiebatterijen wordt gebruikt voor zijn hoge energiedichtheid, lang cyclusleven, en veiligheidskenmerken dat worden gekend.

Q: Wat zijn de voordelen om LiFePO4-kathodemateriaal te gebruiken?

A: LiFePO4 biedt het kathodemateriaal verscheidene voordelen, met inbegrip van hoge thermische stabiliteit, met lage risico's van thermische vluchteling, het lange cyclusleven (meer dan 2000 cycli) aan, uitstekende prestaties op hoge temperatuur, en geen geheugeneffect.

Q: LiFePO4-zijn de kathodematerialen veilig?

A: Ja, LiFePO4-worden de kathodematerialen beschouwd als veilige van thermische vluchteling wegens hun hoge thermische stabiliteit en met lage risico's. Zij zijn minder naar voren gebogen aan het oververhitten van of het vangen van brand in vergelijking met andere lithium-ionenbatterijchemie.

Q: Wat is de energiedichtheid van LiFePO4-kathodemateriaal?

A: LiFePO4 de kathodematerialen een lagere energiedichtheid hebben in vergelijking met een andere lithium-ionenchemie. Nochtans, compenseren zij het met betere veiligheid en het langere cyclusleven.

Q: Hoe lang LiFePO4-duren de kathodematerialen?

A: LiFePO4 de kathodematerialen het langer cyclusleven hebben in vergelijking met andere lithium-ionenbatterijen. Zij kunnen typisch verscheidene jaren, met fabrikanten duren die vaak garanties verstrekken voor 5 tot 10 jaar of meer, afhankelijk van de specifieke toepassing.

Q: LiFePO4-kunnen de kathodematerialen in worden gebruikt elektrische voertuigen (EVs)?

A: Ja, LiFePO4-worden de kathodematerialen algemeen gebruikt in elektrische voertuigen toe te schrijven aan hun veiligheid, lang cyclusleven, en goede prestaties op hoge temperatuur. Nochtans, kunnen zij een lichtjes lagere energiedichtheid hebben in vergelijking met andere lithium-ionendiechemie in krachtige EVs wordt gebruikt. Q: LiFePO4-vereisen de kathodematerialen speciale laadinrichting?

A: LiFePO4 kunnen de kathodematerialen worden geladen gebruikend standaard lithium-ionenbatterijladers. Nochtans, wordt het geadviseerd die laders specifiek te gebruiken voor LiFePO4-batterijen worden ontworpen hun prestaties en levensduur te optimaliseren.

Q: LiFePO4-zijn de kathodematerialen milieuvriendelijk?

A: LiFePO4 worden de kathodematerialen beschouwd als milieuvriendelijker in vergelijking met een andere lithium-ionenchemie. Zij bevatten geen gevaarlijke materialen zoals kobalt of nikkel, dat en ethische milieukwesties kunnen hebben verbonden aan hun extractie.

Q: LiFePO4-kunnen de kathodematerialen als vervanging voor andere lithium-ionenbatterijen worden gebruikt?

A: LiFePO4 kunnen de kathodematerialen als vervanging voor andere lithium-ionenchemie in diverse toepassingen worden gebruikt. Nochtans, zou hun lagere energiedichtheid, vooral in toepassingen moeten worden overwogen waar het maximaliseren van energieopslag een prioriteit is.

Q: Wat zijn sommige gemeenschappelijke toepassingen van LiFePO4-kathodematerialen?

A: LiFePO4 worden de kathodematerialen gebruikt in een brede waaier van toepassingen, met inbegrip van de systemen van de duurzame energieopslag, elektrische voertuigen, hybride elektrische voertuigen, machtshulpmiddelen de systemen, van UPS (Noodvoeding), en andere de hoog-vraagtoepassingen die aan veiligheid voorrang geven en het cyclusleven snakken.

vergelijkbare producten
Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好