Αρχική Σελίδα /Νέα/

Ζωή κύκλων της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και των επηρεάζοντας παραγόντων του

Ζωή κύκλων της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και των επηρεάζοντας παραγόντων του

October 17, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ζωή κύκλων της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και των επηρεάζοντας παραγόντων του

Ζωή κύκλων της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου και των επηρεάζοντας παραγόντων του

1.Lithium η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου είναι χρησιμοποιημένη θερμοκρασία δωματίου ATT

- Μικρές τρέχουσες δαπάνη και απαλλαγή

Στην εφαρμογή της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου σε αυτόν τον τομέα, η κανονική χρήση του βασικού είναι ζωή κύκλων περισσότερο από το 2000 Οι μικροί κατασκευαστές μπαταριών λίθιου, η ποιότητα ενός μικρού κομματιού λιγότερο επίσης έχουν περισσότερους από 1000 κύκλους

 

 • - Σταθερή χρήση δαπανών και απαλλαγής υψηλού ποσοστού

 • Οι περισσότερες από τις εφαρμογές της απαλλαγής υψηλού ποσοστού είναι μπαταρίες λίθιου τύπων δύναμης, οι περισσότερες από τις οποίες εφαρμόζονται στην εφαρμογή της τροφοδότησης της μηχανής. Επειδή οι περισσότερες μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου λειτουργούν υπό τους υψηλούς όρους φορτίων, ο υλικός χρόνος αποσύνθεσης μπαταριών επιταχύνεται, και η ζωή κύκλων είναι περίπου 800 φορές.

 • - Ασταθής χρήση δαπανών και απαλλαγής υψηλού ποσοστού

 • Η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου χρησιμοποιούμενη σε αυτήν την περίπτωση θα έχει μια πιό σύντομη ζωή μόνο περίπου 300 φορές.

 •  

 • 2.Lithium η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου χρησιμοποιείται στο υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον

 • Η υψηλής θερμοκρασίας απόδοση της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου δεν είναι πολύ ώριμη αυτή τη στιγμή. Η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασίας είναι -20℃ σε 125℃, το οποίο είναι η θεωρητική αξία, αλλά η πρακτική σειρά θερμοκρασίας εφαρμογής είναι μικρότερη.

 • - Μικρές τρέχουσες δαπάνη και απαλλαγή

  Στην εφαρμογή της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου σε αυτόν τον τομέα, εάν είναι κατασκευαστής εμπορικών σημάτων μπαταριών με τη σχετικά ισχυρή δύναμη, η καλή ποιότητα, η ζωή κύκλων είναι περισσότερες από 1000 φορές Οι μικροί λίθιο-ιονικοί κατασκευαστές μπαταριών, ελαφρώς χαμηλότερη ποιότητα έχουν επίσης τη ζωή περισσότερων από 500 κύκλων Επειδή η χρήση υψηλής θερμοκρασίας, η ζημία στην μπαταρία είναι σχετικά μεγάλη.

  - Σταθερή χρήση δαπανών και απαλλαγής υψηλού ποσοστού

  Επειδή οι περισσότερες μπαταρίες φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου λειτουργούν κάτω από το υψηλό φορτίο, το οποίο επιταχύνει το χρόνο αποσύνθεσης των υλικών μπαταριών, η ζωή κύκλων μειώνεται αισθητά, και το κύτταρο με τη φτωχή ποιότητα μπορεί μόνο να έχει περίπου 300 κύκλους. Η δύναμη των κατασκευαστών εμπορικών σημάτων μπαταριών, στην τεχνολογία εξοπλισμού και την υλική εφαρμογή θα είναι καλύτερη, η ποιότητα κυττάρων θα είναι καλύτερη, αλλά η ζωή κύκλων είναι περίπου 500 φορές.

  - Ασταθής χρήση δαπανών και απαλλαγής υψηλού ποσοστού

  Η ασταθής λειτουργία υψηλής θερμοκρασίας και ποσοστού απαλλαγής, η ζημία στην μπαταρία είναι μεγαλύτερη, η ζωή κύκλων είναι σχετικά χαμηλή, διάφορη δοκιμή κυττάρων κατασκευαστών μπαταριών διαπίστωσε ότι 250 έως 300 φορές, η βασική χρήση της μπαταρίας δεν είναι

 •  

   

  3. Η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου χρησιμοποιείται στο περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας

  Το περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας ασκεί μεγαλύτερη επίδραση στην απόδοση της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου από υψηλής θερμοκρασίας. Σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση αγοράς, η ζωή της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου μειώνεται σημαντικά όταν λειτουργεί από -20℃ σε -40℃, και η ζωή κύκλων είναι περίπου 300 φορές.

 • 4. Επηρεασμός των παραγόντων της ζωής κύκλων της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου

 • - Δαπάνη και απαλλαγή
  Κατά επιλογή ενός φορτιστή, την είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθεί ένας φορτιστής με μια σωστή λήξη της συσκευής φόρτισης για να αποτρέψει την μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου από τον περιορισμό της ζωής υπηρεσιών του λόγω της υπερφόρτωσης. Κατά γενική ομολογία, η αργή φόρτιση μπορεί να επεκτείνει τη ζωή της μπαταρίας περισσότερο από γρήγορα φορτίζοντας.
  - Βάθος της απαλλαγής
  Το βάθος της απαλλαγής είναι ο κύριος παράγοντας που έχει επιπτώσεις στη ζωή της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου. Όσο υψηλότερο το βάθος της απαλλαγής, τόσο πιό σύντομη η ζωή της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου. Με άλλα λόγια, εφ' όσον μειώνεται το βάθος της απαλλαγής, η ζωή υπηρεσιών των μπαταριών φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου μπορεί να επεκταθεί πολύ. Επομένως, πρέπει να αποφύγουμε η μπαταρία UPS λίθιου εξαιρετικά - χαμηλή τάση.
  - Εργασιακό περιβάλλον
  Εάν η μπαταρία φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου χρησιμοποιείται σε υψηλής θερμοκρασίας για πολύ καιρό, η δραστηριότητα ηλεκτροδίων θα μειωθεί και τη ζωή υπηρεσιών θα κοντύνουν. Επομένως, είναι ένας καλός τρόπος να παραταθεί η ζωή της μπαταρίας φωσφορικού άλατος σιδήρου λίθιου με να κρατήσει το σε μια κατάλληλη λειτουργούσα θερμοκρασία όσο το δυνατόν περισσότερο.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好