Thuis /Nieuws/

Het cyclusleven van het Fosfaatbatterij van het Lithiumijzer en Zijn Beïnvloedende Factoren

Het cyclusleven van het Fosfaatbatterij van het Lithiumijzer en Zijn Beïnvloedende Factoren

October 17, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Het cyclusleven van het Fosfaatbatterij van het Lithiumijzer en Zijn Beïnvloedende Factoren

Het cyclusleven van het Fosfaatbatterij van het Lithiumijzer en Zijn Beïnvloedende Factoren

1.Lithium de batterij van het ijzerfosfaat is gebruikte att kamertemperatuur

- Kleine huidige last en lossing

In de toepassing van het fosfaatbatterij van het lithiumijzer op dit gebied, is het normale gebruik van basis het de cyclusleven van meer dan 2000; De kleine fabrikanten van de lithiumbatterij, de kwaliteit van een klein beetje minder hebben ook meer dan 1000 cycli

 

 • - Van de hoog tarief stabiel last en lossing gebruik

 • De meeste toepassingen van hoog tarieflossing zijn machtstype lithiumbatterijen, de meesten waarvan in de toepassing van het aandrijven van de motor worden toegepast. Omdat de meeste het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer in de hoge ladingsomstandigheden opereren, wordt de tijd van het batterij materiële bederf versneld, en het cyclusleven is ongeveer 800 keer.

 • - Van de hoog tarief onstabiel last en lossing gebruik

 • De in dit geval gebruikte het fosfaatbatterij zal van het lithiumijzer het korter leven van slechts ongeveer 300 keer hebben.

 •  

 • 2.Lithium de batterij van het ijzerfosfaat wordt gebruikt in milieu op hoge temperatuur

 • De prestaties op hoge temperatuur van het fosfaatbatterij van het lithiumijzer zijn momenteel niet zeer rijp. De werkende temperatuurwaaier is -20℃ aan 125℃, die de theoretische waarde is, maar de praktische waaier van de toepassingstemperatuur is kleiner.

 • - Kleine huidige last en lossing

  In de toepassing van het fosfaatbatterij van het lithiumijzer op dit gebied, als het een fabrikant van het batterijmerk met vrij sterke sterkte is, is de goede kwaliteit, het cyclusleven meer dan 1000 keer; De kleine lithium-ionenbatterijfabrikanten, lichtjes van geringere kwaliteit hebben ook het meer dan 500 cyclusleven; Omdat het gebruik van op hoge temperatuur, de schade aan de batterij vrij groot is.

  - Van de hoog tarief stabiel last en lossing gebruik

  Omdat de meeste het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer onder hoge lading opereren, die de bederftijd van batterijmaterialen versnelt, is het cyclusleven scherp verminderd, en de cel met slechte kwaliteit kan ongeveer 300 cycli slechts hebben. De sterkte van de fabrikanten van het batterijmerk, in de materiaaltechnologie en de materiële toepassing zal beter zijn, zal de celkwaliteit beter zijn, maar het cyclusleven is ongeveer 500 keer.

  - Van de hoog tarief onstabiel last en lossing gebruik

  Tarief op hoge temperatuur en is de onstabiele verrichting van het lossings, de schade aan de batterij groter, is het cyclusleven vrij laag, vond verscheidene de celtest van batterijfabrikanten dat 250 tot 300 keer, het basisgebruik van de batterij niet is

 •  

   

  3. De het fosfaatbatterij wordt van het lithiumijzer gebruikt in lage temperatuurmilieu

  Het lage temperatuurmilieu heeft een grotere invloed op de prestaties van het fosfaatbatterij van het lithiumijzer dan op hoge temperatuur. Volgens de huidige marktsituatie, wordt het leven van het fosfaatbatterij van het lithiumijzer beduidend verminderd wanneer het van -20℃ aan -40℃ werkt, en het cyclusleven is ongeveer 300 keer.

 • 4. Het beïnvloeden van factoren van het cyclusleven van het fosfaatbatterij van het lithiumijzer

 • - Last en Lossing
  Wanneer het kiezen van een lader, is het best om een lader met een correcte beëindiging van het het laden apparaat te gebruiken om de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer te verhinderen zijn levensduur te verkorten toe te schrijven aan het overbelasten. In het algemeen, het langzame kan laden het leven van de batterij uitbreiden meer dan snel ladend.
  - Diepte van Lossing
  De diepte van lossing is de belangrijkste factor die het leven van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer beïnvloedt. Hoger de diepte van lossing, korter het leven van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer. Met andere woorden, zolang de diepte van lossing wordt verminderd, kan de levensduur van het fosfaatbatterijen van het lithiumijzer zeer worden uitgebreid. Daarom zouden wij moeten vermijden overdischarging uiterst lithiumbatterij UPS - laag voltage.
  - Werkomgeving
  Als de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer bij op hoge temperatuur lange tijd wordt gebruikt, zal de elektrodenactiviteit worden verminderd en de levensduur zal worden verkort. Daarom is het een goede manier om het leven van de het fosfaatbatterij van het lithiumijzer te verlengen door het bij een geschikte werkende temperatuur zoveel mogelijk te houden.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好