Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Πώς να κάνει τον εκκινητή σας η μπαταρία διαρκεί περισσότερο

Πώς να κάνει τον εκκινητή σας η μπαταρία διαρκεί περισσότερο

October 21, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κάνει τον εκκινητή σας η μπαταρία διαρκεί περισσότερο

1. Κάθε κανονική έναρξη είναι γενικά όχι περισσότερο από 3 έως 5. Εάν δεν έχει αρχίσει μέσα σε 5s, πρέπει να σταματήσει, να περιμένει 15s, και αρχίζει έπειτα τη δεύτερη φορά. Εάν η έναρξη δεν είναι επιτυχής για 3 διαδοχικές φορές, η αιτία του ελαττώματος πρέπει να βρεθεί.

 

2. Κατά την παύση, κλείστε αρχικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στο αυτοκίνητο, και κλείστε τελικά τη μηχανή όταν η μηχανή δεν είναι αναμμένη, παρακαλώ προσπαθήστε να μην χρησιμοποιήσετε τις ηλεκτρικές συσκευές στο αυτοκίνητο για πολύ καιρό. Αφότου εγκαθίσταται η νέα μπαταρία, προσπαθήστε να αφήσετε το τρέξιμο μηχανών καθ' όσο είναι δυνατό στους πρώτους-πρώτους χρόνους να εξασφαλιστεί ότι η μπαταρία φορτίζεται πλήρως. Μην εγκαταστήστε τις ηλεκτρικές συσκευές κατά βούληση.

 

3. Όταν τη μηχανή σταθμεύουν για πολύ καιρό, πρέπει να αρχίσει και να τρέξει για 20 λεπτά κάθε 15 ημέρες. Εάν δεν έχετε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως το επί του σκάφους σύστημα ECU και ΠΣΤ, μπορείτε άμεσα να αποσυνδέσετε την αρνητική θέση τελών της μπαταρίας από το εξωτερικό λουρί καλωδίωσης, έτσι ώστε η μπαταρία μπορεί να αποθηκευτεί για περισσότερο από 2 μήνες.

 

4. Στον καυτό καιρό το καλοκαίρι, όταν τεμπελιάζει το όχημα ή μετά από να τρέξει για πολύ καιρό, παρακαλώ προσπαθήστε να μην το σταθμεύσετε σε μια θέση που εκτίθεται στον ήλιο.

 

5. Τακτικά ελέγξτε την εμφάνιση της μπαταρίας, εάν το ηλεκτρικό μάτι είναι ανώμαλο, εάν η τρύπα εξάτμισης εμποδίζεται, εάν η σύνδεση της θέσης τελών μπαταριών και του συνδετήρα μηχανών εκκινητών είναι αξιόπιστη, εάν υπάρχει διάβρωση της θέσης τελών, του λουριού καλωδίωσης, κ.λπ., και εάν η παραγωγή του συστήματος φόρτισης είναι 28V. Εάν οι όροι επιτρέπουν, η μπαταρία πρέπει να επαναφορτιστεί πλήρως έξω από το όχημα κάθε τρεις μήνες.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好