Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Hoe te om Uw Aanzet te maken langer duurt de Batterij

Hoe te om Uw Aanzet te maken langer duurt de Batterij

October 21, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om Uw Aanzet te maken langer duurt de Batterij

1. Elk normaal begin is over het algemeen niet meer dan 3 tot 5. Als het niet binnen 5s is begonnen, zou het ophouden, beginnend op 15s moeten wachten, en dan de tweede keer beginnen. Als het begin niet succesvol voor 3 opeenvolgende tijden is, zou de oorzaak van de fout moeten worden gevonden.

 

2. Wanneer ophoudende, eerste draai van alle elektrische apparaten op de auto, en tenslotte draai van de motor; wanneer de motor niet loopt, gelieve te proberen om de elektrische apparaten op de auto lange tijd niet te gebruiken. Nadat de nieuwe batterij wordt geïnstalleerd, probeer om de motorlooppas in de eerste tijden zo lang mogelijk te laten om ervoor te zorgen dat de batterij volledig wordt geladen. Installeer naar believen geen elektrische apparaten.

 

3. Wanneer de machine lange tijd wordt geparkeerd, moet het 20 minuten beginnen en lopen om de 15 dagen. Als u geen elektronisch materiaal zoals ECU en GPS-systeem aan boord hebt, kunt u de negatieve eindpost van de batterij van de externe bedradingsuitrusting direct losmaken, zodat de batterij meer dan 2 maanden kan worden opgeslagen.

 

4. In het hete weer in de zomer, wanneer het voertuig of na lange tijd het lopen niets uitvoert, gelieve te proberen die het in een plaats niet te parkeren aan de zon wordt blootgesteld.

 

5. Controleer regelmatig de verschijning van de batterij, of de fotocel abnormaal is, of het uitlaatgat wordt geblokkeerd, of de verbinding van de post van het batterijeind en de startmotorschakelaar betrouwbaar is, of er corrosie van de eindpost, de bedradingsuitrusting, enz. is, en of de output van het het laden systeem 28V is. Als de voorwaarden toelaten, zou de batterij volledig buiten het voertuig moeten aanvulling om de drie maanden.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好