Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Ποια είναι τα ελαττώματα της τεχνολογίας μπαταριών λιθίου;

Ποια είναι τα ελαττώματα της τεχνολογίας μπαταριών λιθίου;

August 31, 2023

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα ελαττώματα της τεχνολογίας μπαταριών λιθίου;

Ελαττώματα κατασκευής
1Κακή συσκευασία.
Το ποσοστό των φουσκωμένων κυψελών μπαταρίας που προκαλούνται από κακή συσκευασία έχει μειωθεί σημαντικά.Η κακή συσκευασία από οποιαδήποτε πλευρά θα οδηγήσει σε κυψέλες μπαταρίας.Το Topsealing και το Degassing είναι οι πιο συνηθισμένες εκδηλώσεις. Το Topsealing προκαλείται κυρίως από την κακή σφράγιση της θέσης Tab. Τα αποτελέσματα υγρού και τζελ οδηγούν στο απόσπασμα του PP από το Al).Η κακή συσκευασία προκαλεί την είσοδο υγρασίας στον αέρα στο εσωτερικό του πυρήνα της μπαταρίας, προκαλώντας τη διάσπαση του ηλεκτρολύτη και την παραγωγή αερίου.

 

2Η επιφάνεια της τσέπης είναι κατεστραμμένη.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας λήψης ροής, ο πυρήνας της μπαταρίας είναι ανώμαλα κατεστραμμένος ή τεχνητά σπασμένος, προκαλώντας ζημιά στην τσέπη (όπως τρύπες), και υγρασία εισέρχεται στο εσωτερικό του πυρήνα της μπαταρίας.

 

3Τραυματισμός γωνίας.
Εξαιτίας της ειδικής παραμόρφωσης του αλουμινίου στις διπλωμένες γωνίες, η αναταραχή του αερόσακου θα παραμορφώσει τις γωνίες και θα προκαλέσει βλάβη του Αλ (όσο μεγαλύτερη είναι η κυψέλη της μπαταρίας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο αερόσακος,και το πιο εύκολο είναι να σπάσει)Η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο στενή από την ατμόσφαιρα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φραγμός στο νερό.Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τον αερόσακο για να μετακινήσετε την μπαταρία., και θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή στη μέθοδο λειτουργίας για να αποφευχθεί η κλίση της κυψέλης της μπαταρίας στο πίνακα γήρανσης.

 

4Η περιεκτικότητα σε νερό στο εσωτερικό της κυψέλης της μπαταρίας υπερβαίνει το πρότυπο
Όταν η περιεκτικότητα σε νερό υπερβαίνει το πρότυπο, ο ηλεκτρολύτης θα αποτύχει και το αέριο θα εμφανιστεί μετά το σχηματισμό ή την αποαέρια.η περιεκτικότητα σε νερό του ηλεκτρολύτη υπερβαίνει το πρότυπο, η περιεκτικότητα σε νερό του γυμνού κυψελού μετά το ψήσιμο υπερβαίνει το πρότυπο και η υγρασία του δωματίου ξήρανσης υπερβαίνει το πρότυπο.Εάν υπάρχει υποψία ότι η περιεκτικότητα σε νερό υπερβαίνει το πρότυπο και προκαλεί φλεγμονή, μπορεί να πραγματοποιηθεί αναδρομική επιθεώρηση της διαδικασίας.

 

5Ασυνήθιστη διαδικασία σχηματισμού
Μια λανθασμένη διαδικασία σχηματισμού μπορεί να οδηγήσει σε φουσκώματα στο κύτταρο της μπαταρίας.

 

6Η ταινία του SEI είναι ασταθής.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φόρτισης και εκφόρτισης της δοκιμής χωρητικότητας, η λειτουργία εκπομπών της κυψέλης της μπαταρίας είναι ελαφρώς επίπεδη.

 

7. Υπερβολική χρέωση και υπερβολική απαλλαγή
Εξαιτίας της ανωμαλίας της διαδικασίας ή της μηχανής ή του πίνακα προστασίας, ο πυρήνας της μπαταρίας υπερφορτίζεται ή υπερ-αποφορτίζεται και ο πυρήνας της μπαταρίας φουσκώνει σοβαρά.

 

8Κοντό κύκλωμα.
Λόγω λανθασμένης λειτουργίας, η επαφή μεταξύ των δύο καρτών των φορτισμένων κυψελών μπαταρίας έχει βραχυκύκλωμα, ο πυρήνας της μπαταρίας θα γεμίσει με αέριο και η τάση θα πέσει γρήγορα,Και τα φύλλα θα καούν μαύρα..

 

9Εσωτερικό βραχυκύκλωμα
Το βραχυκύκλωμα του καθοδίου και του ανοδίου μέσα στο κύτταρο της μπαταρίας προκαλεί την ταχεία εκφόρτιση και θέρμανση του κυκλώματος της μπαταρίας, και ταυτόχρονα, είναι σοβαρά αέρια.Υπάρχουν πολλοί λόγοι για εσωτερικό βραχυκύκλωμα: προβλήματα σχεδιασμού, συρρίκνωση, στρογγυλοποίηση, βλάβη του φιλμ μόνωσης, δυσσύνδεση των δύο κυττάρων, τρύπες που τρυπούν το φιλμ μόνωσης, υπερβολική πίεση των σφραγίδων, για παράδειγμα λόγω ανεπαρκούς πλάτους,η μηχανή σιδερώματος πίεσε υπερβολικά το σώμα της μπαταρίας, με αποτέλεσμα βραχυκύκλωμα της κάθοδος και του άνοδου, και φλεγμονή.

 

10. διάβρωση
Ο πυρήνας της μπαταρίας διαβρώνεται, το στρώμα αλουμινίου καταναλώνεται από την αντίδραση, χάνει τη λειτουργία φραγμού του στο νερό και εμφανίζεται φλεγμονή.

 

11Ασυνήθιστη άντληση κενού
Το σύστημα ή το μηχάνημα προκαλεί μη φυσιολογικό κενό και ελλιπή αποξείδωση· η περιοχή θερμικής ακτινοβολίας του VacuumSealing είναι πολύ μεγάλη, έτσι ώστε η ξιφολόγχη αποξείδωσης να μην μπορεί να τρυπήσει αποτελεσματικά την τσάντα τσέπης,που οδηγεί σε ακαθαρή αποαέρια.

 

Αποποίηση ευθύνης: Τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο προέρχονται όλα από το Διαδίκτυο και δεν αντιπροσωπεύουν τις απόψεις αυτού του ιστότοπου..com)

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好