Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα /Νέα/

Πώς να διατηρήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας;

Πώς να διατηρήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας;

December 23, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να διατηρήσει το ηλεκτρικό αυτοκίνητό σας;

Θα έπρεπε η μπαταρία να απαλλαχθεί πλήρως πρίν φορτίζει;
Αντίθετα από άλλες δευτεροβάθμιες μπαταρίες, οι lead-acid μπαταρίες δεν έχουν καμία επίδραση μνήμης, έτσι η της οποίας κατάσταση της δαπάνης η μπαταρία είναι μέσα, μπορεί να φορτιστεί άμεσα χωρίς απαλλαγή.

 

Πώς να εξετάσει την μπαταρία εάν το ηλεκτρικό αυτοκίνητο αποθηκεύεται για πολύ καιρό;
Καταρχάς, η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί πλήρως και να αποθηκευτεί, και πρέπει να ανατεθεί τουλάχιστον μια φορά το μήνα για να αποτρέψει την απώλεια δύναμης, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει το αμετάκλητο βραχυκύκλωμα αλάτωσης και δενδριτών που προκαλείται από την παραγωγή τεχνολογίας κρυστάλλου.

 

Γιατί θα έπρεπε η μπαταρία να επαναφορτιστεί πριν από την πρώτη χρήση;

  Διαρκεί συνήθως 1-2 μήνες ή ακόμα και μακρύτερος για την μπαταρία που χρησιμοποιείται από το εργοστάσιο στη χρήση. Κατά τη διάρκεια της περιόδου αποθήκευσης, λόγω των αυθόρμητων αντιδράσεων όπως self-discharge μέσα στην μπαταρία, ένα μέρος της δύναμης καταναλώνεται και η εκτιμημένη ικανότητα δεν μπορεί να επιτευχθεί. Επομένως, πριν από την πρώτη χρήση, είναι καλύτερο να πραγματοποιηθεί η συμπληρωματική χρέωση, για να μην οι πελάτες εσφαλμένα θεωρούν ότι η ικανότητα είναι ανεπαρκής.

 

Είναι καλύτερα δαπάνη η μπαταρία ανά πάσα στιγμή, ή για να το επαναφορτίσει αφότου απαλλάσσεται πλήρως;

  Δεδομένου ότι η απαλλαγή γίνεται βαθύτερη και πιό ρηχή, ο αριθμός κύκλων θα αυξηθεί σημαντικά. Επομένως, σύμφωνα με αυτήν την θεωρία, η συχνή χρέωση είναι ευεργετική στη ζωή κύκλων. Εντούτοις, λόγω της επιρροής των παραγόντων τιμών και των τεχνικών επιπέδων, οι φορτιστές αυτήν την περίοδο στην κυκλοφορία στην αγορά έχουν τις ατέλειες όπως το υψηλό ποσοστό αποτυχίας, η φτωχή αξιοπιστία, και η χαμηλή ακρίβεια. Επομένως, μερικές φορές η συχνή φόρτιση έχει επιπτώσεις στη ζωή της μπαταρίας. Κενή η μπαταρία και το επαναφορτίζει. Αν και οι χρόνοι χρέωσης θα μειωθούν, θα υπάρξουν πάντα διαφορές μεταξύ των μονών κυττάρων κατά τη διάρκεια της απαλλαγής, η οποία μπορεί να προκαλέσει κάποια πέρα-απαλλαγή μονών κυττάρων, και η αποδοχή χρέωσης θα μειωθεί πολύ, με συνέπεια την ανεπαρκή χρέωση. Χρεώνοντας, ο φορτιστής είναι κάτω από το βαρύ φορτίο για πολύ καιρό, και ο φορτιστής είναι εύκολα χαλασμένος. Με βάση τα ανωτέρω, είναι λογικότερο για μας να φορτίσουμε όταν απαλλάσσει η μπαταρία 50-70%.

 

Ποια είναι η ζημιά της υπερφόρτωσης και;
Η φόρτιση σημαίνει ότι το ρεύμα φόρτισης της μπαταρίας είναι μεγαλύτερο από το αποδεκτό ρεύμα της μπαταρίας. Η υπερβολή είναι η υπερτίμηση. Το ποσό φόρτισης μετατρέπεται πραγματικά στη θερμότητα για να αυξήσει τη θερμοκρασία της μπαταρίας. Εάν δεν ελέγχεται, θα προκαλέσει μια απώλεια νερού μεγάλου ποσού, και σε βαριές περιπτώσεις, θα προκαλέσει το θερμικό δραπέτη, μια αιχμηρή μείωση στην ικανότητα, και ακόμη και την παραμόρφωση και άλλες αποτυχίες. Στους όρους του λαϊκού (μη κληρικού), σημαίνει ότι όταν δεν φορτίζεται πλήρως η μπαταρία και είναι συχνά undercharged, ο πόλος θα διαμορφώσει βαθμιαία ένα θειικό άλας παχιού και σκληρού μολύβδου, το οποίο είναι σχεδόν αδιάλυτο, δηλ., αποκαλούμενο αμετάκλητο sulfation, το οποίο δεν μπορεί να λυθεί με τις συνηθισμένες μεθόδους. Χρεωμένη μέσα, έτσι η ικανότητα αποσυντίθεται γρήγορα ένα τη φορά.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好