Bericht versturen
Thuis /Nieuws/

Hoe te om uw elektrische auto te handhaven?

Hoe te om uw elektrische auto te handhaven?

December 23, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om uw elektrische auto te handhaven?

Zou de batterij volledig alvorens te laden moeten worden gelost?
In tegenstelling tot andere secundaire batterijen, hebben lead-acid batterijen geen geheugeneffect, zo geen kwestie binnen welke staat van last de batterij is, kan het direct zonder het lossen worden geladen.

 

Hoe te om de te behandelen batterij als de elektrische auto lange tijd wordt opgeslagen?
Eerst en vooral, zou de batterij volledig moeten worden geladen en worden opgeslagen, en zou moeten worden geladen minstens één keer per maand om machtsverlies te verhinderen, dat onomkeerbare die salinization en dendrietkortsluiting kan effectief verhinderen door de generatie van de kristaltechnologie wordt veroorzaakt.

 

Waarom zou de batterij vóór het eerste gebruik moeten aanvulling?

  Het vergt gewoonlijk 1-2 maanden of zelfs langer voor de batterij dat van de fabriek aan het gebruik moet worden gebruikt. Tijdens de opslagperiode, wegens instinctieve reacties zoals self-discharge binnen de batterij, wordt een deel van de macht verbruikt en het nominale vermogen kan niet worden bereikt. Daarom vóór het eerste gebruik, is het best om het supplementaire laden uit te voeren, tenzij de klanten geloven verkeerd dat de capaciteit ontoereikend is.

 

Is het beter last de batterij op elk ogenblik, of om aanvulling het nadat het volledig wordt gelost?

  Aangezien de lossing dieper en ondieper wordt, zal het aantal cycli beduidend stijgen. Daarom volgens deze theorie, het frequente is laden voordelig aan het cyclusleven. Nochtans, wegens de invloed van prijsfactoren en technische niveaus, hebben de laders in omloop in de markt momenteel tekorten zoals hoog mislukkingstarief, slechte betrouwbaarheid, en lage nauwkeurigheid. Daarom soms het frequente zal laden het leven van de batterij beïnvloeden. Leeg aanvulling de batterij en het. Hoewel de het laden tijden zullen worden verminderd, zal er altijd verschillen tussen de enige cellen tijdens lossing zijn, die één of andere enige cellen over--lossing kan veroorzaken, en de het laden goedkeuring zal zeer verminderd worden, resulterend in het ontoereikende laden. Ladend, is de lader lange tijd onder zware lading, en de lader is gemakkelijk beschadigd. Gebaseerd op bovengenoemd, is het het redelijkst voor ons om te laden wanneer de batterij 50-70% lost.

 

Wat is het kwaad van het overbelasten en het undercharging?
Het laden betekent dat de het laden stroom van de batterij groter is dan de aanvaardbare stroom van de batterij. De overmaat is de overbelasting. Het het laden bedrag wordt eigenlijk omgezet in hitte om de temperatuur van de batterij te verhogen. Als het niet wordt gecontroleerd, zal het een hoop van waterverlies veroorzaken, en in strenge gevallen, zal het thermische vluchteling, een scherpe daling van capaciteit, en zelfs misvorming en andere mislukkingen veroorzaken. In de termen van de leek, betekent het undercharging dat wanneer de batterij niet volledig wordt geladen en vaak undercharged is, zal de pool geleidelijk aan een dik en hard loodsulfaat vormen, dat bijna onoplosbaar is, d.w.z., zogenaamde onomkeerbare sulfation, die niet door gewone methodes kan worden opgelost. Binnen geladen, zo snel een voor een rot de capaciteit.

Nothing is the best but better
没有最好, 只有更好